Pro Athletes

BTA és una figura professional darrera de l’esportista, que l’ajuda a gestionar tot allò que influeix en el seu rendiment, des d’una perspectiva global i interconnectada.

Bta Pro Athletes

Enfocament

El rendiment d’un esportista està directament vinculat amb la seva vida personal, professional i social, tant dins de l’àmbit públic com privat. És el que anomenem “dimensions de l’esportista”.

Totes aquestes dimensions ja es treballen, en major o menor mesura, millor o pitjor. No hem descobert res en aquest aspecte.

Llavors, què fa diferent a BTA? Que no només les treballem sent rigorosos amb tots els detalls, sinó que connectem tots els punts.

BTA PRO ATHLETES

Actuació

El nostre seguiment és tant exhaustiu (sense ser invasiu), individualitzat i personalitzat, que tenim més informació que ningú sobre l’esportista.

En cap cas, substituïm cap figura ja existent, ni interferim en el treball de qualsevol altre professional. Al contrari, la nostra funció és donar suport quan sigui necessari, fer el dia a dia més fàcil, connectar els punts i facilitar informació, quan sigui útil, a altres professionals que també interactuen amb l’esportista. És el propi esportista el/la protagonista de tot això, per tant, el millor per ell o ella i pel seu equip, sempre és el millor per a tots.

D’aquesta manera, construïm una visió completa de l’esportista a partir del seu estil de joc, la seva competició, el seu equip, el seu estat físic, mental, emocional i relacional, per ajudar-lo a obtenir els objectius prèviament marcats.

Durant tot aquest procés, l’acompanyem, donant cobertura a les necessitats que van sorgint en cada moment.

BTA PRO ATHLETES

Els perfils

Els esportistes amb els que treballem, destaquen per tenir els següents punts en comú.

01
Il·lusió i Passió
Els hi encanta el que fan, no és només la seva feina
02
Ambició i Determinació
Pensen constantment que poden fer per ser millors, i després ho fan
03
Esforç i Sacrificis
Són molt treballadors. Entenen que aconseguir els seus somnis, té un preu
04
Compromís i Lleialtat
Estan compromesos amb el que fem. Nosaltres ho donem tot per ells, però la relació és bidireccional
BTA PRO ATHLETES

Testimonis

Els i les esportistes amb els que treballem o hem treballat, són una peça clau a BTA, perquè per ells i elles es va fundar aquest projecte.

Aquest és un moment i espai meravellós, per a que esportistes del més alt nivell, parlin bé de nosaltres. Però en el nostre cas, no volem utilitzar aquest apartat per a això, pels següents motius:

Qui decideix què publicar, quan publicar-ho i com publicar-ho, son els esportistes. Nosaltres només volem treballar, disfrutar i ajudar-los a aconseguir els seus objectius. La popularitat mai ha sigut una prioritat per a nosaltres, sent el boca a boca la nostra millor carta de presentació.

Això no vol dir que tot sigui secret i que no publiquem res. Simplement depèn de cada persona el seu grau de visibilitat. Esportistes amb els que treballem o hem treballat:

Noies

LF1, Eurocup, Eurolliga, WNBA, Selecció Espanyola Absoluta.

Nois

ACB, NCAA, NBA, Selecció Espanyola Absoluta.