BTA TEAM

Et presentem les cares de l’equip i les motivacions darrera del projecte; qui som i com som.

Direcció

Albert Quílez

Els meus pares, em van apuntar a bàsquet quan jo tenia 4 anys, i des d’aquell moment, l’esport sempre m’ha acompanyat. Ara jo acompanyo a altres persones, en la seva vida esportiva, personal i professional. Qualsevol cosa que passa al món real, apareix també en el món de l’esport. Per aquest motiu, per mi sempre ha sigut, més que una activitat, una escola de vida.

De la meva passió he fet la meva feina, però mai em vaig preparar per a un rol específic. Volia saber sobre esport, entrenament i persones. Em vaig preparar per ajudar a esportistes i altres perfils, a ser millors i optimitzar el seu rendiment, encara que aquest és un camí que mai acaba…

Dept. Comunicació i Disseny

Carla Mir

Sóc periodista de formació i em dedico a la comunicació per vocació. Sempre he cregut que la comunicació és l’eina de transformació de la societat, per això em vaig especialitzar en comunicació política. Després em vaig adonar que l’esport també ho és, i aquí estic.

Per mi l’esport, concretament el futbol, va ser un oasis en la meva infància. Plantada a l’eix de la defensa de l’equip de la meva classe, la meva tasca consistia en que la pilota no entrés dins de la porteria. Em van fer sentir que tenia un lloc en el món, sense importar res més. Els hi dec molt.

Dept. Sport Science i Consultoria Rendiment

Pau Díaz-Flores

Abans de trobar el bàsquet, el meu esport eren els escacs, i no se’m donava malament. Va haver una època on compaginava les dues coses, la soledat i pressió d’un, amb la llibertat i col·laboració de l’altre.

Realment són dos mons molt diferents dels quals he pogut aprendre, disfrutar i actualment dedicar-me professionalment. He viscut moltes experiències positives i he conegut moltes persones que m’han acompanyat durant tot aquest temps. Diuen que som la mitjana de les 5 persones que més ens envolten. I a tu qui t’envolta?

Dept. Sport Science i Consultoria Rendiment

Jose Moya

L’esport i jo hem anat sempre de la mà. Des de petit, l’esport i l’exercici han estat una excusa per ajuntar-me amb els meus amics; un mitjà per divertir-nos, competir i auto superar-nos.

Vaig començar jugant a futbol i a bàsquet a l’escola, fins que vaig haver de triar un dels dos, i em vaig quedar amb el bàsquet. A mesura que vaig anar creixent, vaig pensar que si feia d’això la meva professió, la meva vida seria molt més feliç i plena.

Dept. Sport Science i Consultoria Rendiment

Xavi Rodríguez

Sempre he estat rodejat d’activitat física i esport. Des de que tinc ús de raó, tinc records fent excursions amb els meus pares a la natura i practicant esports d’equip de forma federada.

Durant aquests anys treballant he desenvolupat diferents rols en el món de l’esport. També com a professor i liderant un projecte de cooperació utilitzant el bàsquet com a fil conductor. “L’esport hi cap a tot arreu”; és una bona frase per a convertir una forma d’entendre la vida, en una forma de viure. Disfrutant, aprenent i aportant dia a dia.

Dept. Legal

Guillermo Francés

Des de petit, els meus pares em van ensenyar l’esport com una filosofia de vida i, a dia d’avui, aquesta és la meva forma d’entendre la vida, pels valors que em transmet, com l’esforç, compromís, humilitat, companyonia i respecte, tots ells molt necessaris en la nostra societat.

En el meu dia a dia com a advocat, la meva feina d’assessorament tributari, dret empresarial i esportiu, em fa portar un ritme elevat, que compenso amb la meva passió per córrer. He fet varies maratons, i d’aquesta manera és com preparo les que després tinc en la meva vida professional.

Dept. Comunicació i Disseny

Rubén Aja

La meva relació amb l’esport em va submergir per complet en la natació, i em va ensenyar a valorar cada segon guanyat, cada mil·lèsima.

Tot importa i, quan no millores, empitjores. És un esport que t’ensenya tant del rendiment com de tu mateix, i aquestes són lliçons que aplico a qualsevol àmbit de la meva vida.

A dia d’avui em dedico a treure cada segon i cada byte dels dispositius que cauen a les meves mans, entre ells, la web que estàs llegint.

Missatge

Paraules del Director

Vaig començar BTA des de zero, sense cap client. Em vaig tirar de cap. Avui dia, miro enrere i penso que estava boig.

Sempre he preferit els reptes, si hi crec 100%, abans de conformar-me amb l’estabilitat de coses més fàcils, però que no m’omplen.

BTA és un somni que es va convertir en un objectiu, després en un projecte, i finalment, es va fer realitat. On ningú m’ha regalat res, però on molta gent m’ha ajudat molt.

Ho vaig arriscar tot, i encara que vaig perdre coses pel camí, em va sortir millor del que mai hauria imaginat. Això si, sempre he tingut clar, que si ho hagués fet a mitges, mai m’hauria sortit bé. Perquè la gent amb la que treballem, s’ho juga tot constantment, i si puc entendre’ls, és perquè visc igual que ells/es.

El que més valoro és la gent que confia en nosaltres quan els resultats no són immediats, la que confia en el procés perquè veu o intueix canvis, encara que els demés encara no els percebin, i quan a aquesta gent li surten bé les coses i veiem que els hi brillen els ulls, tots els esforços i sacrificis, valen la pena. Els millors canvis professionals, són aquells basats prèviament en canvis personals, i això, requereix temps i voluntat.

Per aquest motiu, intentem disfrutar tant del camí, i encara que no sempre sigui divertit, ho fem útil. Sense dubte, aquest viatge és apassionant.

Albert Quílez Cuadros
Fundador i Director de BTA